Tule osaksi menestystämme –
Tervetuloa meille!

Oletko kiinnostunut sisustamisesta?
Toteuta unelmasi meillä!

Perfect Home on Pohjoismaiden johtava sisustustuotteiden kotimyyntiyritys. Olemme yli 20 vuoden ajan olleet kauniiden tuotteiden ylpeä toimittaja. Tule osaksi tiimiämme!

Sosiaalista ja kehittävää!

Työ Perfect Homen tuote-esittelijänä on sosiaalista ja kehittävää. Tulet tapaamaan mahtavia ihmisiä ja löydät varmasti itsestäsi uusia puolia.

Joustava työaika hyvillä ansiomahdollisuuksilla!

Luo oma urasi joustavalla työajalla. Tienaat rahaa heti ensimmäisellä myynnillä. Perfect Home on tunnettu monipuolisesta kokoelmastaan ja korkeista kutsumyynneistään. Tällä tavoin voit tienata hyvin.

Jännittäviä kokemuksia!

Perfect Home tarjoaa jännittäviä kokemuksia. Kutsumme vuosittain elokuussa parhaimmat tuote-esittelijämme matkalle yhteen Euroopan kohteeseen. Tammikuussa tapaamme joko Oslossa tai Tallinnassa, jolloin esittelijät palkitaan, ja he saavat hauskanpidon lisäksi paljon hyödyllistä tietoa.

Oma tiiminvetäjä

Tuote-esittelijänä Perfect Homella tulet osaksi tiimiä ja saat oman tiiminvetäjän. Tiiminvetäjän toimenkuvaan kuuluu kouluttaminen ja ohjaaminen, ja he järjestävät myös tiimikokouksia jossa voit tavata kollegoitasi ja löytää inspiraatiota.

Liity mukaan ilon ja mahdollisuuksien maailmaan.

Tervetuloa meille!

KYLLÄ, haluan tietää lisää - klikkaa tästä>